Kibbeling
Een heerlijk recept om zelf kibbeling te maken. Net even anders dan die van de visboer, maar ohhhh zo lekker.

Ingredienten
- 2 pangasius filets
- 6 eetlepels bloem
- 3 eetlepels maizena
- 1 eetlepel cajun kruiden
- bruisend mineraalwater
- zonnebloem olie
Bereiding
Beslag maken
- Doe de maizena en bloem in een kom
- Voeg hier al roerend beetje bij beetje mineraalwater aan toe
- Blijf roeren en toevoegen totdat er een mooi beslag ontstaat met enige dikte
- Voeg naar smaak de cajun kruiden toe en roer goed door
Kibbeling bakken
- Doe een laag zonnebloem olie in een diepe pan en verhit deze tot een hoge temperatuur
- Snijdt de pangasius filets in stukken van 3 a 4 cm
- Haal de stukken pangasius door het beslag en leg ze in de pan met olie
- Bak de kibbeling totdat deze mooi goudbruin is